Sarajevo, 26.03.2021. godine

Broj protokola: 15-03/21

N/R: Svim članovima Udruženja za unapređenje obrazovanja i podrške djeci sa i bez poteškoća u razvoju – Edukacija za sve (EDUS)

PREDMET: POZIV na XIII sjednicu Skupštine Udruženja za unapređenje obrazovanja i podrške djeci sa i bez poteškoća u razvoju – Edukacija za sve (EDUS)

Poštovani članovi Udruženja za unapređenje obrazovanja i podrške djeci sa i bez poteškoća u razvoju – Edukacija za sve (EDUS),

ovim putem da Vas pozivamo na XIII sjednicu Skupštine Udruženja za unapređenje obrazovanja i podrške djeci sa i bez poteškoća u razvoju – Edukacija za sve (EDUS), a koja će se održati online, putem Zoom aplikacije u srijedu, 31.3.2021. godine, sa početkom  u 15 sati.

Dnevni red i ostali dokumenti u prilogu.

DNEVNI RED

Bilans uspjeha Edus 2020
Bilans stanja Edus 2020
EDUS STRATEGIJA 2021. – 2023
NARATIVNI GODISNI IZVJESTAJ EDUS 2020
ODLUKA O VRSTI CIJENI I NACINU PLACANJA USLUGA
PRAVILA O SPRJECAVANJU I ZASTITI OD SEKSUALNOG ISKORISTAVANJA I ZLOSTAVLJANJA
PRAVILA ZA PREPOZNAVANJE I ZASTITU OD DISKRIMINACIJE
Pravilnik o sprjecavanju i zastiti od diskriminacije
TABELA plan rada 2021

S poštovanjem,
Sanela Lindsay
Predsjednica Skupštine EDUS-a


POSTANITE ČLAN !

Poštovani,

“EDUS” je nastao okupljanjem stručnjaka, roditelja i građana kao izraz potrebe za stvaranjem jedinstvenog saveza pojedinaca i grupa koji pred sobom imaju viziju o realizaciji punog potencijala svakog djeteta, sa ili bez poteškoća u razvoju.

Članovi mogu biti svi građani koji žele da učestvuju u zajedničkom naporu da se unaprijede postojeći sistemi podrške razvoju i obrazovanju djece, bez obzira na njihove sposobnosti.

Prema Statutu Udruženja član Udruženja može po pravilu biti svako pravno i fizičko lice, državljanin BiH ili strani državljanin sa boravištem u Bosni i Hercegovini, a koji prihvata Statut, ciljeve i djelatnosti Udruženja.

Redovni članovi Udruženja imaju obavezu učešća na zasjedanjima Skupštine Udruženja, te imaju pravo da biraju i budu birani u organe Udruženja. Pristupnica za članstvo se proslijeđuje Komisiji za prijem redovnih članova. Nakon odobrenja, lice čije je članstvo odobreno ima obavezu da uplati članarinu, čime i formalno postaje redovan član udruženja

Pridruženim članom Udruženja se postaje popunjavanjem pristupnice i uplatom članarine. Pridruženi članovi imaju pravo korištenja usluga u Udruženju, bez mogućnosti da biraju ili budu birani u organe Udruženja.

Godišnja članarina za 2021. godinu iznosi 50 KM i istu možete uplatiti putem bankovnog računa Udruženja ili gotovinom u prostorijama Udruženja na adresi Kolodvorska 11a, Sarajevo.

 Primjer uplatnice - EDUS Clanarina

POPUNJENU PRISTUPNICU EDUS UDRUŽENJU pošaljite na mail edus.bih@gmail.com.

Informacije