Come and see The Old Bridge in Mostar, Jajce Waterfall and Sarajevo City Hall and the National Theatre lit blue as a symbol of support to people with autism! The action is made possible with support of the Swiss Confederation, Australian Embassy, Centre for Peace and Multiethnic Cooperation Mostar, Municipalities Stari Grad and Jajce, Milkos, Uniqa and TV1. All invited, all welcome!!

Osim osvjetljenja poznatih lokacija u BiH, kao centralni događaj u Sarajevu, u Vijećnici će biti održani koncert i izložba “Svjetlo za autizam”. Kako je vrijeme događaja prilagođeno potrebama naših počasnih gostiju: porodica s djecom u EDUS-Mjedenica programu, koncert i izložba počinju u 19h, što je malo prije paljenja svjetala. Događaj je otvorenog tipa i svi su dobrodošli! Nakon uživanja u muzici i slikama, izaći ćemo ispred tada već potpuno plave Vijećnice da se slikamo i družimo.Dođite i vi!

Program koncerta i izložbe u Vijećnici, subota 2.april u 19h. DETALJNIJE…
Svi učesnici volonteri!!! Zahvalimo im se prisustvom.

Uslikajte se u plavom ili sa našim Selfie znakom i pošaljite slike na FB page: “EDUS-Edukacija za sve” sa oznakom ‪#‎LIUB‬‪#‎EDUS‪#‎BIH